tiistai 28. kesäkuuta 2011

dumdumm

Heip. (:

Bloggailu on jäänyt... Ehkä tää blogi nyt vetelee viimeisiään, jos en saa itteäni niskasta kiinni. Jos nyt kumminkin jotain kuulumisia taas kertoilisin.

Eli eli. Kesäloman vika viikko menossa, perjantaina alkaa työt ja kestää siihen asti kun koulu alkaa 15.8. Huomenna meen autokoulun esikirjallisiin ja toivottavasti saan ajan teoriakokeelle... Ajotunneista on jäljellä vielä kaksi plus pimeän ajo simulaattorilla. :) Ja inssi, huuhh... Pitää kyllä varmaan ottaa ylimääräsiä ajotunteja ennen sitä, en usko että noi kaksi riittää. :S

Mulla on edelleenkin syömisen kanssa kikkailua. Tai oikeestaan just parina viime kuukautena on ollut hankalampaa kuin pitkään aikaan. Kaikki hoitosuhteet kuitenkin lopetettiin tossa muutama viikko sitten, koska oon liian vanha Ulfåsaan ja aikuispuolelle en pääse :) Nicee. Mutta. Pärjään itekin. Pakko mun on pärjätä.



 Sourz!
Piskikin on trimmattu omatoimisesti. Se näytti taas ihan kynityltä kanalta ensin. :DD

Jos vaikka koittais kohta valua nukkumaan päin... Että jaksaa huomenna mennä sinne autokoululle.

3 kommenttia:

Emsi kirjoitti...

Jäin miettimään tota sun syömiskikkilua. Mitä se oikeesti tarkottaa? Tai siis sanoit että sua ei oteta aikuispuolelle, mistä se johtuu? Tiedän että oot jo liian vanha ulfåsaan, mutta miksei aikuispuoli sua voi auttaa..? Tsemppiä nyt kuitenkin. Toivon että se tervepuoli voittaa. Onnea ajokokeisiin!!

Varislapsi kirjoitti...

Voi, koita nyt vaan pitää pääsi pinnalla. ELÄMÄ on niin paljon kaiken syömisvammailun yläpuolella!

Voimia! ♥

any kirjoitti...

EnMinä: Tarkottaa sitä että en osaa taaskaan lopettaa laihdutusta, kun sen kerran alotin... Ja että se valtaa tilaa mun elämästä, vie ison osan ajatuksista ja vaikuttaa kaikkeen mitä teen. Aikuispuolelle mua ei oteta koska oon liian terve. Mutta kiitos kovasti!

Varislapsi: Koitan, kai... En tiedä mitä haluun. Tai tiedän, mutta se yhdistelmä on mahdoton. :( Mutta pitää yrittää nyt vaan saada joku tolkku tähän. Kiitos! ♥