maanantai 29. marraskuuta 2010

ölgöböglöböö

No nyt meillä on poikaystävän kanssa jo riitaa. Tai sen tapasta. Ei olla nähty viikkoon ja koko homma on vähän epäselvä nyt... En jaksa kirjottaa tarkemmin kun ei huvita miettiä sitä nyt.

Ai niin, kävin sillon viikko sitten lauantaina koeratsastaan sitä yhtä heppaa, ja se oli tosi mukava :) Aika eloisa ja semmonen perus ex-ravuri, mutta aivan ihana luonne. Persoonallinen ja symppis :D Ylihuomenna meen ekan kerran itsenäisesti ratsastamaan sillä. Sillon on muuten mun 19v-synttäritkin. Onko parempaa tapaa aloittaa synttäripäivä kuin ratsastamalla valkoisessa talvimaisemassa ihan kaikessa rauhassa ja nauttia elämästä? En ainakaan ite keksi mitään parempaa. ♥ (ja juu ennusteiden mukaan ainakin keskiviikkona pitäisi olla poutaa ja -11 astetta pakkasta :P) Pitää muuten käydä ostamassa talviratsastushanskat. Muuten voisi käyttää normaaleja mutta kun niissä ei ole yhtään pitoa. :/

Nyt tulee koko viikon uutinen: Pääsin metropoliaan! Oikeesti pääsin !! :D Opiskelen sairaanhoitajaksi. (Ja niille jotka ei tiedä, se siis on ammattikorkeakoulu. :) ) Tammikuussa alkaa koulu ja se kestää 3,5 vuotta, ja sitten mulla on ammatti, en voi uskoa sitä, ihan tosi mulla on tulevaisuus edessä eikä se ole enää niin epäselvä ollenkaan. Jo pelkästään kouluun pääseminen auttaa hirveästi raha-asioissa kun saa opintotukea ja asumislisää ja opintolainaakin tarvittaessa, ja se on korotonta.

Kun luin sen kirjeen jossa luki, että pääsin sinne, teki mieli vaan huutaa ja hyppiä ilosta. (no vähän hypinkin mutta en sentään huutanut...) Sitten tekstasin Sonjalle ja soitin äidille, joka kertoi mummolle, joka puolestaan alkoi soitteleen kaikki sukulaiset läpi. Voi hyvää päivää :P Varmaan niitä kiinnostaa niin paljon... No ainakin mummolla oli tekemistä ja kai se on aika ylpeä musta nyt. :D

Asiasta viidenteen, käytiin viime lauantaina baarissa. Juhlittiin mun synttäreitä näin vähän etukäteen ja sitä, että päästiin metropoliaan. Mun kaverikin meinaan pääsi sinne :) Nyt ollaan taas koulukavereita! Oli aika jännä reissu mutta en jaksa kirjottaa nyt siitä kauheesti, kun oon sitä puinut facebookissa ihan tarpeeksi. :D Mutta siis hauskaa oli vain! Tuon näkösenä lähin liikenteeseen →,
eli ihan normaaleissa vaatteissa, ei sinne kylmään voinut mitään mekkoa laittaa enkä omista mitään hienoja paitojakaan :( Ehkä joskus sitten.

Senkin oon unohtanut kirjottaa tänne, että ostin uuden koneen joskus viikko sitten. Tai siis maksan sitä nyt tulevat 3 vuotta (-.-) 24e/kk, mutta varmasti se on sen arvonen, koska eiköhän tää oo taas aika monivuotinen kapistus. Vanha kone oli muutenkin jotain 6 vuotta vanha läppäri missä ei pyöri enää ainakaan mitkään pelit. Nettikoneena sitä kyllä voi käyttää vielä. Mutta tähän koneeseen sain Sims 3:n, ja pitää myöntää että pari päivää on sen takia mennyt aika eristäytyneenä, mutta se on huomattavan vähän kuitenkin kun ottaa huomioon miten hauska peli se on. :D Esim. eilen en käynyt kertaakaan koneella eikä silti tullut mitään vierotusoireita, eli ehkä en ole enää niin koukussa dataamiseen.

Look; ↓




Olin viime viikolla ja tänään töissä ja mun oikea polvi on ihan paskana. Oikeesti sitä särkee ja vihloo ja pistelee kun koitan kyykistyä, kiivetä rappusia tai edes taivuttaa jalkaa... Sattuu. Sen takia tänään ei tarvinut paljonkaan käydä jakamassa postia vaan sain tehdä enemmän sisähommia. Huomenna sama juttu. Käydään siis esimiehen (tädin) kanssa jakamassa 12 taloa puokkiin, mikä on noin 1/3 siitä mitä pitää yleensä yksin tehdä joka päivä. Ja noistakin on puolet hissitaloja. Meillä menee siinä joku vajaa tunti, kun ollaan molemmat vähän rampoja, kun normaalisti reitillä mulla menee (terveenä) semmoset kolme tuntia. Tänään kun tehtiin noin niin ei polvi ehtinyt kamalasti rasittua ja kipeytyä, vaikka kyllä siihen silti sattui ja kun sen jälkeen koitti taivuttaa niin tuntui kuin siellä nivelessä olis ollut jotain piikkejä. Varaan huomenna ajan työterveyslääkärille.

Mutta nyt kello on 23:12 ja mulla on herätys 5:00, eli hyvää yötä -----------

3 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Onneks olkoon!! Ja kyl te asiat saatte selvitettyä, jos se on sen arvoista! :)

runa kirjoitti...

Onnea opiskelupaikan johdosta! <3

any kirjoitti...

Kati: Kiitos! Ja niin saatiinkin selvitettyä :)

runa: Kiitos! ^^