lauantai 26. joulukuuta 2009

Kuvia

Nyt niitä kuvia...



Sain viisi napakorua, kaikki niin nättejä.
Joku osaa ottaa rennosti lomalla :)

Tässä on nyt vaan vähän, kun en ole jaksanut kuvata paljonkaan. Mutta sain kyllä ihan liikaa lahjoja enkä todellakaan kyllä ansainnut tuota kaikkea...

Kamala ahdistus vaan ollut koko päivän. Oon syönyt liikaaliikaa ja oksentanut, tuskastunut kun kaikki muu tulee pois paitsi suklaa, menin sitten nukkumaan ahdistusta pois ja nukuin kolme tuntia. Tuo siis päivällä kahden aikaan. Lisäksi oon datannut, pelannut vähän Wiitä ja datannut taas. Ja käynyt koiran kanssa ulkona jäätymässä, siellä on ihan hirveän kylmä kun tuulee...

Harmi kun en ottanut kuvaa mukista jonka sain, se on tosi nätti ruskea-vaaleanpunainen ja siinä lukee "the best time of my life". Aika hupaisaa... Todellakin elämän parasta aikaa, olisipa. Mutta se on tosi kaunis. Nätein muki mitä oon nähnyt, join siitä tänään mansikkateetä.

Tahtoisin omaa rauhaa. Ajattelin muuttaa pois kotoa sitten kun pääsen osastolta, ehkä se helpottaisi. Tuntuu etten saa henkeä täällä. Tuntuu että äiti on mussa liian kiinni, ei se oikeasti niin paljon ole, mutta alan kaivata enemmän tilaa. Toivottavasti vaan jotenkin saisin jonkun kämpän... Mutta ainakin kannattaa yrittää.

On vaan jotenkin sellainen olo että voisipa vaan nukkua. Voisipa vaan kuolla. Kevät ja kirjoitukset ja kaikki tuntuu niin raskaalta ja kaikki se on vielä edessäpäin. Enkun prelikin on varmaan pian ja kemian projekti pitäisi aloittaa jo. Matikankirja pitää ostaa, olisi pitänyt jo ostaa mutta en saa mitään aikaiseksi, pitäisi tehdä läksyt ja pitäisi käydä lasittamassa viime jakson keramiikantyö ja maksaa samalla sen materiaalimaksu. Ja pitäisi hakea kuviksentyötkin. Maanantaina pitää käydä keskustassa ja sossulla, en jaksaisi edes mennä ulos kun siellä on kylmä ja ei vaan jaksa.

Angst

1 kommentti:

Sanni kirjoitti...

Kiitos kun liityit mun blogin lukijoihin! ^^ Sun blogi on omaperäinen ja oot nätti! (: