perjantai 4. joulukuuta 2009

Red :)

Kriisit on ohi ja kaikki on taas ihan jees. Eipä siitä sen enempää. :)

Kävin eilen kampaajalla! Osaston "synttärilahja". Täytin tiistaina 18. Mutta niin. Näistä tuli tosi kivat! Ja värjäsin tänään punaiseksi, tuntuu erilaiselta, ylipäätään paljon energisemmältä ja tykkään näistä kamalasti. :) Oon aika pitkään miettinyt että jos värjäisi punaiseksi, kun ei ole koskaan ennen ollut, mutta en ole uskaltanut aiemmin.

Sain eilen myös sikainfluenssarokotteen. Monta tuntia sen jälkeen ei tuntunut miltään, mutta sitten illalla alkoi särkeä kättä. Tosi ikävän tuntuista... Heräsin 4:55 kipuun. Sen jälkeen nukuin aika levottomasti ja heräilin vähän väliä, koitin löytää asennon jossa ei sattuisi. Päätäkin alkoi särkeä. Aamupalan jälkeen menin vielä takaisin nukkumaan, kun oli niin kylmä ja oli kaikki paikat kipeinä. Iho tuntui aralta niin kuin olisi flunssa tai jotain. Mutta se meni sitten ohi. :D Ihan normaaleja vaikutuksia.

Tänään sitten oon käynyt kirppiksellä, kaupassa, tanssinut vähän tanssimatolla ja datannut. Ja äiti värjäsi nää hiukset. Koitin myös vähän laskea matikkaa mutta ei siitä oikein tullut mitään. Oon luovuttanut, ihan sama, kyllä sinne riviin yksi huonompi numero mahtuu, vektorit on perseestä. Ei vaan kertakaikkiaan kiinnosta sitten yhtään. Todennäköisyyslaskenta on mielenkiintoista, mutta ketä oikeasti kiinnostaa vektorit?

Huomenna mennään mummolle. Sinne tulee sukulaisiakin aika paljon, en ole ihan varma miksi, olisiko ollut joku joulujuttu. Mummo tahtoo aina sukulaiset koolle ja tää viikonloppu on ainoa sopiva ennen joulua. :P Aika moni inhoaa "sukukokouksia" ja näitä, mutta mä tykkään niistä. Jotenkin viihdyn silloin kun ympärillä on paljon tuttuja ihmisiä eikä välttämättä tarvitse puhua koko ajan vaan voi kuunnella muiden juttuja, tuntuu turvalliselta. Mummokin on niin ihana kun se aina kertoo samat tarinat uudestaan ja uudestaan, se osaa tehdä sen niin, että sille ei ikinä raaski sanoa "mä oon kuullu tän jo" tai mitään, se kertoo ne niin tunteella, että niitä kuuntelee mielellään.

Nyt on hyvä fiilis. Ei jaksa murehtia mitään.

2 kommenttia:

Sara'Le Beri kirjoitti...

Ihanat hiukset! (saat kertoa mikä väri tuo on! Oon ettinyt tollasta punasta.
:D)

*halaus*

ps. en minäkään ole lukenut matikkaa. Ei vaan jaksa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanasti sopii nuo hiukset sulle! :) Ja muutenkin on ihana kuulla hyviä kuulumisia. Eikä yhdellä numerolla niin väliä. :)