sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Sunnuntaiiiiiii


Otin muutaman kuvan kun olin koiran kanssa ulkona. Ihanan talvista, vaikka inhoankin kylmää. Silti paljon mukavampi tää on kuin märkä loskakeli, yyyyy... Kumpa tällainen keli olisi joulunakin. Ja vähän lisää lunta vielä. Mutta kyllä tääkin kelpaisi!


Käytiin eilen Sonjan kanssa jouluostoksilla. En kyllä löytänyt kuin pari lahjaa, mutta ei se mitään, aikaa on vielä. Itselleni löysin Seppälästä hupparin, kun oli se lahjakortti. :) Tykästyin tähän kamalasti, väri on ihanan pirteä (kuva vääristää, se on todellisuudessa "lämpimämpi") ja kuva söpö. Ja ihan täydellisen sopiva. :P Jooh ja lisäksi ostin ripsarin, on pitänyt jo jonkin aikaa ostaa se, kun edellinen on ihan loppu. Käytiin lopuksi Kampin Ben&Jerry'sissä jätskillä, en ollut koskaan aiemmin käynyt, ja oli kyllä hyvää. Ja kallista. :D Mutta kun aina ollaan oltu silleen että käydään sitten joskus tuolla, niin tulipahan nyt toteutettua.

Oon taas lueskellut muotiblogeja ja saanut kamalan shoppailuhimon... Mutta nyt ei voi tuhlata. Kirppiksellä tosin voisi käydä! Hyvä idea. Tahtoisin jotain keltaista. En omista oikein mitään keltaista, pakko saada jotain. Keltaiset helmet olisi ihanat... Tai vyö tai hame. Ei farkku vaan joku kiva kangashame.


Ostin huuto.netistä Worms 2 ja Worms Armageddon -pelit. :DD Sain ne 7 eurolla siis yhteensä, oli pakko ostaa. Oon ihan täpinöissäni että koska ne tulee, tahtoo pelata. Pelattiin aina pienenä mummolassa Worms Armageddonin demoa, se oli niin hyvä. Muistan niin hyvin ne äänet ja kaikki... :D Oooo.


Voisin katsoa netistä koska lähin kirppis menee kiinni...

Ei kommentteja: