tiistai 15. joulukuuta 2009

Tahdon pois

Pitäisi olla nukkumassa, mutta ahdistaa ahdistaa ahdistaa... Sairaan paha olo. (Oon siis nyt osastolla, sain nettitikun meinaan.)

Ahdistaa vaan ihan älyttömän paljon. En jaksanut lähteä tänään kouluunkaan, heräsin kyllä aamulla mutta menin takaisin nukkumaan. Ajattelin, että menen iltapäivän tunneille, mutta en sitten onnistunut siinäkään. En ole tänään käynyt kertaakaan ulkona. Oon nukkunut tosi paljon ja angstannut itsekseni, katsonut telkkaria ja datannut. Tosi epäonnistunut ja surkea olo, ahdistaa! Ja pitkästä aikaa oikeasti läski olo. Tiedän periaatteessa etten ole, mutta silti katse tarttuu aina niihin jotka on laihempia, esim. koulussa on niin paljon laihoja tyttöjä, kadulla kävelee vastaan, telkkarissa, mainoksissa, missä tahansa, kaikki muut on niin parempia.

Toivon vain että voisin kadota pois...Viikko jouluun ja alan vasta tajuta että pitäisi ostaa joululahjatkin. Pakko yrittää viikonloppuna. Kaikki stressaa ja ahdistaa ja kaatuu päälle. Jopa joulu, vaikka tykkäänkin joulusta, niin se kaikki ruoka ahdistaa taas. Pelkään että joulu menee oksenteluksi, ja jos menee, niin siitä ei varmaan jää kovin mukava muisto. Pakko tsempata.

Oon niin hemmetin paska... Ja huomenna on pakko mennä kouluun. Muuten tulee enkusta neljäs poissaolo, ja vasta kaksi viikkoa tätä jaksoa on mennyt. En voi lentää siltä kurssilta ulos, kirjoitan keväällä...

Aaaaarfdyukgiygdluösijikjlhlhjp! Läskit puristaa, mihin tahansa kosken, pelkkää löysää. Joo nyt nukkumaan. Pää hajoaa.

2 kommenttia:

Sara'Le Beri kirjoitti...

*halaus*

Vaikka se tuntuukin mahdottomalta, mutta sä olet kaunis ihana ihminen ja me ollaan sun tukena.

Anonyymi kirjoitti...

Et ole ollenkaan huono, eikä aina voi jaksaa koulua. :)
"silti katse tarttuu aina niihin jotka on laihempia, esim. koulussa on niin paljon laihoja tyttöjä, kadulla kävelee vastaan, telkkarissa, mainoksissa, missä tahansa, kaikki muut on niin parempia."
Laihuus=paremmuus? Ei, ei. En oikein saa järkeviä lauseita nyt aikaiseksi, mutta tsemppiä! Ei joulua tarvitse stressata, lahjoja annetaan jos annetaan. Ei se ole mikään vaatimus ja toivon, että joulusi sujuu kuitenkin hyvin. :)