maanantai 13. joulukuuta 2010

done...

No nyt se on tehty. Jätin poikaystävän, kerroin mm. sen etten ilmeisesti pysty tällä hetkellä ihastumaan/rakastumaan keneenkään, mikä on totta. Ja että kuvittelin että mun tunteet olis syventyny kun opin tunteen sen paremmin. Mutta sitä ei tapahtunutkaan. Eka se suuttu vähän, mutta sitten se oli vaan hiljanen. Nyt vähän itkettää ja surettaa, mutta on tää parempi näin molempien kannalta...

Se on oikeesti hyvä ja ihana ihminen, mutta ei mulle oikea. Haluisin olla sen ystävä mutta tunnetusti on hankalaa olla ystävä exän kanssa... No, katotaan nyt miten käy. Velkaa sillä oli mulle joku 40e mutta sanoin ettei tarvii maksaa mitään. Se on vähintäänkin kohtuullista, kun oon ollut näin hölmö.

Asiasta toiseen. Olin tänään töissä, ja nyt oon äidin luona, koska huomenna ei ole töitä. Oon tänään syönyt paljon, enkä ole laskenut kaloreita. Nyt kun on paha mieli niin ahistaa myöskin, kun tuntuu taas vaihteeksi hirveän läskiltä. :( Mutta en tiedä, tänään oon kuitenkin palannut vähän maanpinnalle ja tajunnut että ei ole mitään järkeä paastota tai syödä muutenkaan liian vähän, kun siitä tulee vielä ahistuneempi olo. Vaikka silti tekisi vieläkin mieli jatkaa niin, kun paino putoaa sillä lailla nopeammin, mutta en ainakaan nyt jaksa.

Paha mieli ja syyllinen olo pojan puolesta, mutta onneksi se on nyt ryyppäämässä. Saa juoda murheet pois. Vaikka eipä sekään oikeestaan mitään auta, mutta ainakin hetkellisesti ehkä.

:( Ahistaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaksele muru <3

TIM kirjoitti...

erot on aina vaikeita. jaksamista

any kirjoitti...

Krista ja TIM: Kiitos molemmille!