perjantai 28. toukokuuta 2010

7 more days to go...

... to the summer vacation!

Okei periaatteessa 8 mutta eihän sitä lauantaita voi laskea, kun sillon vaan haetaan todistukset ja katotaan kevätjuhla ja lähetään pois. ;D

Oli tänään aamulla aikaa kun ei ollut mitään koetta, niin otin vähän valokuvia ajankuluksi ja laitoin pitkästä aikaa irtoripsetkin. :D Laitan lähempää kuvaa kohta. Tuossa kuvassa on mukava maha nähtävissä, en muistanut vetää sitä sisään heh, mutta oikeestaan ei se mua kauheesti ahdista, se on minun maha ja sillä on lupa olla just siinä NII.

Mutta se fysiikan koe meni ihan hyvin! Varsinkin kun en ehtinytkään enää keskiviikkoiltana lukea yhtään kun huonekaveri meni jo nukkumaan, ja kellokin oli jo kymmenen kun tulin suihkusta. Aamulla sitten en jaksanut silmät ristissä lukea aamupalalla mitään joten lukeminen jäi koulumatkalle... Luin ratikassa sen koko ajan, tai oikeestaan vaan selasin kirjan läpi. Kokeeseen menin vähän sillä mielellä että jos nyt jotain saisin kirjotettua... Sitten siinä kokeessa muistin kaikkea ihan hulluna ja kirjotin ihan hirveesti. En tiiä oliko kaikki ihan tottakaan mutta suunnilleen. :) Hyvin muistin polarisaation, dispersion, diffraktion ja interferenssin ja Dobblerin ilmiön yms. Oon tosi ilonen että mulla jää aika helposti tunnilla asiat mieleen niin että pärjään ihan kohtalaisesti vaikken tee läksyjä tai lue kokeeseen. Tai siis että kertaamalla kaikki palautuu äkkiä mieleen. Tietty jos luen niin menisi hyvin ja olishan se fiksumpi lukea...

Maanantaina on sitten biologian koe ja siitä en ole kyllä yhtään varma että miten se menee... No tiedän että huonosti menee, mutta että kuinka huonosti. Pahinta on ehkä se että se on esseekoe. :( Pitää oikeasti tietää jotain. Ei tuu olemaan helppoa.



Lähempää kuvaa noista, haluisin kyllä uudet vähän erilaiset irtoripset ja kattelin just että huuto.netissä on kivoja. :P Muutamalla eurolla. Ostan varmaan sieltä ja sitten kun ne tulee niin laitan kuvaa. Se bluetooth-adapteri jonka tilasin sieltä niin tuli muuten tiistaina, en muistanut kirjoittaa siitä mitään ja unohdinkin sen osastolle nyt... Mun kännykässä kuitenkin taitaa olla jotain vikaa, se ensin yhdistää sen siihen ja sitten heti katkasee yhteyden. Ärsyttävää :( Eikä se edes löydä sitä tietokonetta, vaan tietokone löytää kännykän. Enkä saa sitä yhteyttä toimimaan. Mun piti ottaa se tänne kotiin että olisin kokeillut toisella koneella mutta unohdin tietty.

Ai niin kattelin äsken Tiimarin mainosta, siellä on aivan ihanat flip-flopit


Harvemmin Tiimarissa mitään niin ihmeellistä on mutta noi on tosi suloset :) Ihanan pirteät ja kesäiset. Kesällä on muutenkin ihana vetästä vaan tollaset jalkaan niin tulee varmasti käyttöön. Huomenna pitää käydä ostamassa noi. :D

Tekee mieli tehdä jotain luovaa. Mielikuvitus on vaan niin köyhä plääh.

2 kommenttia:

Catarina kirjoitti...

Nimen omaan, sinun maha, juuri siellä missä sen pitääkin olla ja juuri sopivan söpön näköinen :)

Sulla on tosi kauniit silmät! :O niin nätin malliset ja väriset.. :)

Tsemppiä siihen bilsan kokeeseen!

Anonyymi kirjoitti...

"Tuossa kuvassa on mukava maha nähtävissä, en muistanut vetää sitä sisään heh, mutta oikeestaan ei se mua kauheesti ahdista, se on minun maha ja sillä on lupa olla just siinä NII."

Pieni maha juuri siinä missä pitääkin! Toi piristi mun päivää, kun oli niin positiivista luettavaa. :)
Mullakin on bilsan koe maanantaina, enkä oo saanu luettua ja blaah.. Hirvee stressi. Viikko lähtöön ja pitäis siivota koko kämppä ennen sitä ja kaikkee muutakin. Mutta tsemppiä vimppoihin kokeisiin! :)