lauantai 15. toukokuuta 2010

kesä=♥


HELLO!

HELLO!


Hihi piti testata tota, kun löysin kivan html-koodisivuston. :P

Uskomaton sää, oon tänään ottanut aurinkoa ja toivottavasti vähän ruskettunutkin. Muuttohommiakin on pitänyt vähän tehdä, mutta aika vähän silti... Paloma Faith - New York on soinut tänään tosi paljon ja oon välillä vaan nauttinut olostani.

Silti joku koko ajan painaa. Maanantaiksi pitää tehdä pari bilsan juttua ja huomenna pitää vielä purkaa noita mummon tavaroita. Täällä on muuten ihan hirveän ahdasta nyt, liian paljon tavaraa ja liian vähän tilaa. Kumpa saisin sen asunnon äkkiä! Haluun pois täältä labyrintista, onneksi ei tarvii olla täällä muuta kun viikonloppusin ja välillä vähän pidempään (kuten nyt helatorstain takia).

Käytiin koiran kanssa koiratarhalla. Se oli ihan hyper ja lopulta läähätti niin että uskoin että se pökertyy kohta... :D No kyllä se pysyi tajuissaan eikä olisi millään halunnut levätä, koko ajan menossa.

Meen varmaan piirtään jotain ja sitten nukkumaan... Kohta.

1 kommentti:

Catarina kirjoitti...

Mullaki kouluhommia ensi viikoksi, mutta onneksi on kesä ja loma jo ovella kolkuttelemassa niin pääsee sitten vapaalle ja nauttimaan ihan täysillä hyvistä ilmoista ja muusta :)
voimia!