perjantai 1. tammikuuta 2010

2010

Taas on mennyt vuosi... Kamalasti kaikkea on tapahtunut, on ollut ylä- ja alamäkiä. Laidasta laitaan. Tuntuu että tää vuosi on ollut kamalan pitkä ja toisaalta vasta äskenhän oli kevät...

Teen varmaan sunnuntaina junassa jonkinlaisen yhteenvedon tästä (siis viime :D) vuodesta, kun on monen tunnin junamatka istuttavana. Nyt kello on puoli neljä aamuyöllä ja piti vaan päästä kirjoittamaan vuoden eka postaus nyt kun vielä oon hereillä.

Ihan outoa että on vuosi 2010. Tuntuu ihan hassulta. .___.

Tylsää kun loma menee näin nopeasti, melkein jo ahdistaa kun koulu alkaa viikon päästä ja kaikki koulujutut on niin tekemättä, kamalasti työtä edessä. Eikä yhtään kiinnostaisi. Mutta koitan nyt olla miettimättä sitä kun ei se mitään hyödytä.

Mutta sunnuntaina sitten enemmän :)

1 kommentti:

Sara'Le Beri kirjoitti...

Vuosi on kyllä mennyt ihan älyttömän nopeasti vaikka todella paljon on ehtinyt tapahtumaan. Kun ajattelen itseäni viime vuonna samaan aikaan, en voi olla miettimättä; kuka tuo henkilö oli? Mitä hän oikein tekee? Mutta toivottavasti ensi vuosi tuo energiaa, voimaa ja unelmia. *lähetän virtuaalivoimaa sinulle* Joulupyhistä on selvitte hengissä ja eikö se ole tällä hetellä kaikista tärkein asia :)