lauantai 16. tammikuuta 2010

samaa rataa

Ei ole paljon tullut kirjoitettua nyt, mutta eipä ole ollut paljon kirjoitettavaakaan...

En tahdo kertoa tarkasti, mutta lyhyesti sanottuna kaikki menee päin persettä. Oon niin kyllästynyt kaikkeen. Sain nyt sentään tällä viikolla mentyä kouluun, ja ehkä opinkin jotain tai sitten en... Sain sen matikankirjan ostettua. Inhottaa kun on matikan preli helmikuussa ja enkun prelikin on jossain välissä, ja maaliskuussa kirjotukset.

Eilen ja tänään on kyllä ollut ihan hyvä fiilis, oon syönyt enemmän ja ollut pirteämpi. En ole oksentanut eikä ole ollut huono omatunto, tosin se varmaan johtuu vaan suurimmaksi osaksi siitä että paino on laskenut vähän. Ja oon laskeskellut kaikenlaista. On mulla valmiina suunnitelmat taas ensi viikolle, jos ei olisi niin en tiedä mikä fiilis nyt olisi, on niin helppo olla kun on jokin suunnitelma. Joku kontrolli. Se on harhaa, mutta ei ainakaan ahdista 24/7 ja saa jotain tehtyäkin. Vaikka siinä taustalla onkin se paha olo koko ajan.

En tiedä mitä kirjottaisin, hävettää tää teksti muutenkin ja mietin onko järkeä julkaista tätä ollenkaan, mutta toisaalta en tahdo miettiä liikaa että mitä voin tänne kirjoittaa.

Vieläkin mietin julkaisenko tätä vai enkö... Tää on niin täyttä paskaa. Mutta en jaksa tuijottaa tätä ruutua enää enkä varsinkaan kirjoittaa enää yhtään, tahdon nukkumaan. Ihan sama.

Ei kommentteja: