perjantai 29. tammikuuta 2010

better friday

Nyt on taas sellanen hetki että tahdon yrittää ja jaksaa.

Edistystä: en ole tänään laskenut kaloreita. En myöskään ahminut, kuten viime viikonloppuna kävi samassa tilanteessa. Hetki sitten vielä mietin että tekee kamalasti mieli suklaata, jos ottaisin ja sitten menisin oksentamaan, mutta jätin väliin. En jaksa ja tiedän että sitten on paha olla. Nyt on ihan mukava olo. Joo oon kyllä syönyt vähän suklaata ja muutaman keksin tänään, ja tavallista ruokaa, mutta oon niin huojentunut kun se ei mennyt yli, se on ehkä kamalinta ja olisi vaan saanut mut taas luovuttamaan. Luultavasti.

Koira herätti mut tänään 05:44, huh väsytti niin paljon! Ei ole varmaan mitään vaikeampaa, kuin herätys noin aikaisin ja kun pitää lähteä ulos pakkaseen. Se on oikeasti kamalaa. Mutta toisaalta kun on vielä niin unessa niin ei siinä paljon tunne tuskaa, kun ei aivot toimi hah. Vaan se että saa ittensä ylös lämpimästä sängystä on se vaikein.

Ja tänään oli vika koulupäivä ennen koeviikkoa! Oli enkun prelikuuntelu. Ihan hyvin meni, yllättävän helpot avokysymykset, yleensä ne on tuntunut niin vaikeilta mutta nyt musta tuntuu että sain vastattua niihin hyvin. Keskiviikkona on kirjallinen osio. Siis jos mulla ei ole muuta koetta sillon.

Nukuin koulussa hyppytunnilla käytävän sohvalla. Nukuin bussissakin. Aaaaaaaah ihanaa kun huomenna on lauantai, saa nukkua, tai siis koira pitää viedä mutta sen jälkeen pääsee takaisin nukkumaan. Alkaa ihan hymyilyttää kun miettii, SAA NUKKUA. Ihanaa. Pääsee väsymyksestä eroon. Siis ainakin fyysisestä. Otankin nyt taas päikkärit, ehdin nukkua 1,5h ennen salkkareita. :)

1 kommentti:

Sara'Le Beri kirjoitti...

Hei hienoa tyttö! Oon ite ajatellut että mun elämä menisi niin paljon parempaan jos saisin oikeesta ruokarytmistä vaan kiinni, ei haittaa jos ei söisi aina niin terveellisesti mutta kuitenkin säännöllisesti. Se olisi tärkeintä. *halaus*

Tosiaan ihanaa kun pystyy nukkumaan, vaikka olenkin ollut viikolla kipeenä ja poissa koulusta, mutta unta ei voi saada koskaan tarpeeksi.