tiistai 3. marraskuuta 2009

Hevostelua

Oli ihana ratsastaa pitkästä aikaa! Menin yhdellä aika laiskalla suokilla, sai tehdä töitä että sai sen kulkemaan... 10 kuukauden tauon jälkeen piti muutenkin vähän hakea tuntumaa, kyllä se tauko vaikuttaa. :S Mutta ihan kohtuu hyvin se silti meni, ja nautin kyllä. Oli aika perus koulutunti. Mun piti ottaa jotain kuviakin mutta unohdin täysin.

Nyt on vähän epävarmaa miten jatkossa käyn, kun mut on merkattu silleen että kävisin loppuvuoden ajan tässä tiistain ryhmässä, mutta se ei oikein sovi koska lennän muuten matikankurssilta ulos. (lintsasin tänään) Pitää siis soittaa sinne ja kysyä jos löytyisi toinen samantasoinen ryhmä jossa olisi tilaa. Toivottavasti löytyy... Jos ei niin sitten koitan sopia matikanopen kanssa jotenkin, jos onnistuisi. Sen näkee sitten.

Oon ihan jäässä! Tunnin jälkeen oli hiki ja oli lämmin vielä bussipysäkilläkin. Sitten kun jäähtyi niin alkoi ihan hampaat kalista... Keitin teetä heti kun pääsin takaisin tänne osastolle ja juon sitä tässä samalla. Lämmittää jonkin verran. Nyt se loppui, pitäisiköhän käydä keittämässä lisää... Joo. Käyn.

Tuli mieleen, että kun istuin bussissa ja ajettiin hautausmaan ohi, tuli jotenkin outo olo. En ole käynyt hautausmaalla varmaan kuin muutaman kerran, tai ainakaan en muista kovin montaa kertaa, viime käynnistäkin on tosi pitkä aika. Mutta kuitenkin, mietin että niin monta ihmistä on joskus elänyt, niin monta elämää ja sielua. Ja sitten aloin miettimään että montakohan ihmistä koko maapallolla on yhteensä elänyt. Ihan käsittämättömän paljon. Niin monta elämää, alkua ja loppua. Tuntui ja tuntuu tosi pieneltä.

Koulussa oli tosi mukava päivä... En kyllä ollut kuin yhdellä tunnilla, mutta kuitenkin. Sellaiset päivät kun ei tarvitse istua yksin käytävällä odottamassa jonkin tunnin alkua on kivoja. Harmittaa kun en osaa tutustua ihmisiin, oon ihan huono ihmisten kanssa. Tarvitsisin jonkun sosiaalisten tilanteiden kurssin, huoh. Mutta oon mä vähän kehittynyt jos vertaa yläasteaikoihin, olin vielä paljon hiljaisempi silloin... Jos nyt jotain positiivista kaivetaan tästä hetkestä.

Voisin vaikka mennä katsomaan salkkareita. :) Postaan tän sitten, kun pääsen osaston koneelle. (Kuulostaapa hassulta... Mutta kun nyt oon omalla netittömällä koneella :/ Haluan nettitikun.)

Tuli taas tällainen tynkä postaus, jossa ei ole päätä eikä häntää. Mutta ihan sama. :D

Ei kommentteja: