keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

170310

Kiitos teille kommenteista!


Löysin taas ihanan sivuston missä on kaikkia söpöjä pikkukuvia. :DD Oijoi.

No joo mutta tänään siis oli enkun kirjotukset. Oli vaikee! Ainakin mun mielestä ne luetunymmärtämistehtävät oli hankalia, piti lukee ne varmaan kymmenen kertaa ennen kun ymmärsi kokonaan. Tai sit oon vaan huono. Mutta ihan hyvin se meni, ainakin uskon niin. Aineen tein 1. aiheesta eli sen puheen, kirjotin koulukiusaamisesta. Meinasin ensin tehdä sen moottoritietehtävän mutta sitten ajattelin että varmaan suunnilleen kaikki tekee siitä ja en kuitenkaan osaa kirjottaa sitä niin, että se olis erottunut joukosta. Sitä paitsi en olis varmaan keksinyt siitä paljonkaan. :P Tosta koulukiusaamisesta keksin kirjotettavaa vaikka kuinka, siitä tuli 243 sanan mittanen teksti.

Otin vähän kuvia tänään. Hiukset on vähän porkkanat tällä hetkellä :D Mutta ne on vielä kesken. Ens viikonloppuna värjään taas ainakin niskan (kun siihen ei oikein riittänyt viime kerralla väri) ja sitten se mitä jää yli niin laitan sillä raitoja. :P Katotaan nyt mitä tapahtuu.
Oon jotenkin helpottunu kun jäljellä on enää matikan kirjotukset, paitsi sitten syksyllä vielä yksi aine, mutta siis nyt. Vaikka se onkin ainoa aine jota oikeasti vähän jännään. Nyt vaan paljon laskemista ja laskemista ja laskemista... Huomenna vois alottaa.

Pitäis kyllä tehdä kaikkea muutakin, esimerkiksi ryhdistäytyä ja käydä salilla. Lenkilläkin voisi käydä joskus? Jep... Koitan huomenna käydä salilla ja viikonloppuna voisi käydä lenkillä. Tosin en usko että se tulee tapahtumaan, kun me mennään mummolle ja siellä on niin mukavaa että lenkille meno ei yhtään kiinnosta. .___. (niin se aina menee)

Haluisin tehdä tähän blogiin jo uuden otsikkokuvan, mutta tässä miniläppärissä on vaan Paint ja Picasa 3. Niillä ei saa tehtyä oikeen mitään... Kotona on vanhalla läppärillä Photoshop CS2, teen sitten viikonloppuna (eli sunnuntaina kun ollaan palattu kotiin) sillä jonkun. Jos siis se kone enää käynnistyy haha :DD En oo käyttäny sitä varmaan kuukauteen ja se on jo joku 5 vuotta vanha. Joo no eiköhän se vielä toimi.

Nyt suihkuun ja sitten Image and video hosting by TinyPic!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin olin kirjoittamassa enkkua tänää ja tein ykkösestä aineen. Hih, en tiedä mikä pointti tässä oli. :D