sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

pääääsiäinen

Krista: Koitan soittaa sulle huomenna :))


Voi ei mua jännittää nyt ihan hirveesti, katoin netistä noita matikan yo-kokeen ratkasuja... Sain monet oikein mutta laskin vähän eri lailla, pari meni väärin ja sitten huomasin joitain tyhmiä virheitä, kuten 1. tehtävän b-kohdassa olin unohtanut laittaa vastaukseen +-. Siis vastaus oli x = ±3, mutta olin laittanu vaan x = 3. :( Ihan perseestä kun tollasesta pikkuvirheestäkin menee sitten se piste, äh! Pakko olla niin huolimaton? Ei nyt auta muuta kun odottaa keskiviikkoon kun ne alustavat tulokset tulee. Jännittääää.

On tullu kans syötyä nyt niin että näytän kun olisin raskaana. Toisaalta en jaksa välittää ja toisaalta inhottaa, mitenkäs muutenkaan. Koitan nyt päästä johonkin tasapainoon tästä...

Kävin tänään ohimennen Andiamossa - ihania korkokenkiä! Haluun rahaa. :( En saanu sitä kesätyötä, pitäis nyt etsiä jotain muita töitä, ei auta muu... Aion myös muuttaa omaan asuntoon kun vaan pääsen, en kyllä oo vielä laittanu mitään hakemuksia enkä tiedä minkä verran saisin asumistukea yms. Pitää selvittää.

Aivot ei toimi nyt joten moimoi. :P

Ei kommentteja: