lauantai 6. maaliskuuta 2010

i feel good good good

Krista: Kiitti ♥ Mäkään en jaksa oottaa... :D
_________________________________

Heeeeeeeeeeelouuuuuu. :)

Perus lauantaipäivä, nukkumista ja syömistä ja datausta. Kävin päivällä kirjastossa palauttamassa edellisiä kirjoja/lehtiä ja lainasin samalla yhden DVD:n (Vangittu) ja dekkarin (Anthony Horowitz - Joka leikistä suuttuu), jälkimmäisen vain kirjailijan takia ja oon vähän pettynyt kun oon lukenut sitä vähän matkaa, mutta ehkä se siitä vielä parantuu.

Kävin kaupassakin, ihan järkyttävää miten kallista tossa K-kaupassa nykyään on! Raejuustokin maksaa jo 3,95e! (Valion Arkirae 500g) En todellakaan ostanut, koska S-kaupoista saman saa 1,95 eurolla. Oikeasti... Kaikki muukin oli paljon kalliimpaa kuin ennen. Ihan tyhmää. Olisin ostanut saunasiiderin, se Kopparbergin kiwi on ihanaa, mutta sekin maksoi joku 3,50e, ihan älytöntä riistoa. :( Yhyy.

Oon syönyt hirveän paljon, karkkiakin taas liikaa, täytyy nyt alkaa vähän ryhdistäytyä koska tällänen vetelä olo ei ole kiva. Kun henkisesti on tosi hyvä olo niin tahdon että olisi myös fyysisesti hyvä olo.

Huomenna:
- siivoan edes vähän
- käyn lenkillä *
- syön kun on nälkä enkä napostele koko ajan jotain
- teen kemian läksyt

Ja teen jotain kivaa, pelaan vaikka Wiillä tai PS2:lla jotain. (Wii Fit, Singstaaaaaaaaar) Tai sitten tanssimatto!

* Tajusin tänään, etten ole koskaan käynyt lenkillä ilman kelloa. Oon aina vilkuilemassa kelloa ja mietin että kauanko pitää vielä juosta, että tulee 30 tai 40 tai 50 minuuttia täyteen. Huomenna meinaan tehdä just sen pitusen lenkin mikä tuntuu hyvältä, en katso kelloa enkä mittaa matkaa. :)


Mä oon tosi huono pitämään huolta raha-asioista, mulla on aina suunnitelmat että nyt en tuhlaa mutta silti rahat aina tuntuu katoavan johonkin. Nyt on enää 101e jäljellä mikä on aika vähän kun ottaa huomioon että on vasta tän kuun 5. päivä. Eilen oli vielä joku 160e... Oon käynyt kaupassa ja ladannut bussilipun, mutta silti... Kun on tullut se muutama kauppareissu tehtyä, koska "siellä on jogurtit tarjouksessa" ja näin, ja sitten tarttuu mukaan jotain muutakin niin helposti se raha katoaa. Sitä paitsi kun käytiin tänään illalla vielä ostamassa saunajuomat, ostin pari lonkeroa ja nekin teki jo yhteensä 6 euroa... En kylläkään voinut juoda sitä toista kun se oli niin pahaa niin annoin sen äidille, ja toinen on vielä avaamatta. Ei vaan tänään yhtään tehnyt mieli. (ja silti oli pakko ostaa, tyhmä tyhmä)

Hmm voisi aloittaa jonkun säästöprojektin. Päätän vaikka että tässä kuussa käytän vain 5e/viikko. :D Osastolla rahaa ei kulu, muuta kuin jos käyn kaupassa ostamassa limua tai läkerol dentsejä tai suklaata. Mikä on kyllä viime aikoina ollut aika yleistä. Turhaa kulutusta! Mutta kotona kyllä tarviin raejuustoa ja omenoita, kaikkea muuta tarpeellista täällä yleensä sitten onkin.

Yllätin eilen karvapallon dataamasta. :D


(Sori laatu, otin ton videokameralla kun tavallisesta oli taas patterit loppu)


Pikkutyttö. ♥ Päätti varmaan ottaa selvää että mikä siinä on niin kiinnostavaa, kun toinen tuijottaa sitä päivät pitkät. :D No joo en mä nykyään enää dataa niin paljon kun ennen. En en...



http://www.disney.com.au/DisneyChannel/supersites/lilo/content/games/sandwichstacker/ <- jos on tylsää ja vaikkei olisikaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HAHAHAA ::DD Aaww, pölyhuisku on päässyt dataamaan :D mutta eikö sitä sanota, että koira tulee omistajaansa? ;D Ja toi peli ♥ ei toki oo tullu linkitettyä sitä itekkään kellekkään :P

Anonyymi kirjoitti...

Hihi :)