tiistai 2. maaliskuuta 2010

pätkissä

Voisin tehdä tänään näin, että kirjoitan aina välillä tänne kun tulee mieleen jotain mutta en postaa, vaan jätän luonnokseksi. :p Ja sitten illalla postaan. Eli...


10:52
En saanut tänäänkään raahattua itseäni kouluun. En edes laittanut herätyskelloa soimaan, tiesin jo illalla etten jaksa mennä. Eilisilta oli kamala, halusin vaan nukkua mutta mun pikkunen 50mg Seroquel ei vaikuttanut kovin nopsaan, otin sitten omista varastoista vielä 75mg. Kyllä sitten nukuinkin hyvin enkä olisi jaksanut nousta ollenkaan tänä aamuna kun ovelle tultiin koputtelemaan joskus yhdeksän jälkeen. Nyt mietin että menenkö matikan tukiopetukseen, pakko mun on mennä vaikka ei oikeasti ole mitään motivaatiota... Kolmelta on psykologi, en jaksaisi mennä sinnekään kun en jaksa puhua. Mutta pakko ja toisaalta voi se olla ihan hyväkin. En vaan jaksaisi mitään. Sellanen olo etten tahdo olla olemassa.

(Tuijotan tässä tyhjää ja mietin mitä ihmettä voin tehdä kun en kestä just nyt yhtään mitään.)


16:33
Vähän parempi olo jo. En silti mennyt sinne tukiopetukseen... Olisi pitänyt mutta en vaan jaksanut. Nukuin. Psykallekin jouduin pakottamaan itteni. Puhuttiin siellä tosta mun mummista ja näistä samoista jutuista. En tiedä auttoiko se, ehkä, ehkä ei. Stressaa koulu... Ei se olis niin paha saada huono arvosana matikasta, mutta kun tiedän että voin saada hyvän jos vähän harjoittelen. Ensi tiistaina meen sinne tukiopetukseen! Niitä on vielä kolmena seuraavana tiistaina. Kyllä mä ehin oppia.

En jaksa laihduttaa. En oikeasti jaksa. Oon niin saanut tarpeekseni siitä mutta vihaan tota ihmistä jonka nään peilistä. Väsyttäääää.


20:05
Ääh haluun olla joku muu.


21:55
Joo sitä samaa edelleen. Meen nukkuun.

Ei kommentteja: