perjantai 5. maaliskuuta 2010

kevätkevätkevät

Kelvoton: Kiitos! ♥ Itse oot ihana :))


Aivan ihana keli, tuollahan on kevät! Lumi sulaa, aurinko paistaa, tuoksuu keväälle. Piti riisua lapaset ja kaulahuivi kun tuli kuuma. Oi että tätä on odotettu. :D

Oon nyt ihan täynnä energiaa ja toivoa. Tuntuu että pääsen vihdoinkin eteenpäin, siis sh:n kanssa, koska tiedän että oon lihonut mutta haluan silti vieläkin enemmän parantua. Viimeisin vuosi on ollut just sitä että kun paino nousee tietyn rajan yli niin hätäännyn ja laihdutan ja sitten taas "yritän parantua". Aina se on toistunut niin. (Mutta ei enää!)

Harjottelin eilen matikan ylppäreihin, en tiedä opinko mitään mutta oon silti tyytyväinen että tein jotain. Ja oon ihan varma että vaikka en laskenutkaan niitä tehtäviä kovin tehokkaasti, niin siitä oli silti jotain hyötyä, ihan varmasti. :) Tänään menin kemiantunnille ja olin vähän pihalla, kun lintsasin sillon maanantain ja tiistain tunnit... Mutta aion lukea tänään pari kappaletta kirjasta niin että pääsen taas kärryille.
Kaikki tuntuu nyt niin paljon helpommalta ja kevyemmältä, kun ahdistus on poissa.

Olisipa jo kesä. Tahdon rannalle ottamaan aurinkoa! Ja tahdon pyöräilemään, uimaan koiran kanssa, tahdon pitää kesämekkoja ja kulkea paljain jaloin takapihalla. Oijoi. Mutta sitä on mukava odotella, kevät on myös ihanaa aikaa kun on niin kaunista ja valoisaa. Ja kun ilmat lämpenee.

Tahdon tehdä nyt jotain hyödyllistä... Hmmm. Käyn tiskaamassa, tiedän että äiti ilahtuu siitä tosi paljon kun se huomaa, ettei sen tarvitsekaan tiskata. :D Tulee hyvä mieli.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus. :)) En jaksa oottaa viikkoa ;)
Ja pidä toi asenne. <3