sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

koruja

Krista: Jep, oon sulle ikuisesti kiitollisuudenvelassa kun linkitit ton mulle. :DD No joo...

Chiayo: :DD
______________________________________________

Meinasin jo että en jaksakaan mennä lenkille, mutta sitten mietin että en ole pitkään aikaan käynyt ja ulkona on hyvä sääkin, ei ole mitään syytä olla menemättä. Tein sellasen perus mukavan lenkin, 3 kierrosta pururadalla + matkat kotoa/kotiin. :) Onneksi menin, tuli hyvä olo.

Oon tänään askarrellut koruja... Kahdet korvakorut, sormuksen ja kaulakorun:

Noiden valkosten korvisten helmet (ja noi "rusetit") on yhdestä ikivanhasta kaulakorusta, jonka nauha on ollut katki vuosikausia ja jolle en ole tehnyt mitään, se vaan on kulkenut mukana muutosta toiseen... :D Mulla on vähän liikaakin kaikkea pikkusälää, mutta toi sentään pääsi hyötykäyttöön.


Vaaleanpunaiset "kukat" oon saanut enon vaimolta kun se joskus virkkasi aika paljonkin. Nyt vihdoinkin sain aikaiseksi tehdä niistä korvikset, se on ollut ajatuksena viimeiset hmm 5 vuotta? :D Onneksi meiltä löytyy noita perus korviksia, siis noita "lenkkejä" ja sitten sopivasti löysin yhdet nappikorvikset (siis nappikorvisten pohjat vai miksi niitä sanotaan?) mihin oli hyvä liimata noi kukkaset.


Toi rusettisormus on tosi yksinkertanen, mutta tykkään siitä, rusetit on kivoja. :P


Tässä on vanha päiväkirjan lukko ja avaimet, toi "nauha" (tai siis nauhat? ...helmet? minihelmet...) on vanhasta kaulakorusta, noita on vielä aika paljon, harmi vaan että se on ihan rikki niin ei sitä enää voinut sellaisena pitää.


Joo mutta siivonnut en ole yhtään. :( Täällä on kaaos, äääääääääh... Tahdon siivoojan. Tai ehkä pitäisi vain lopettaa valitus ja siivota, kun kerran jaksan sotkeakin. Kaikki vaatteet on taas lattialla, tosi ruman näköistä. :/


(hamsteri rapistelee, käyn ruokkimassa sen tässä välissä --->)


Huomenna on 9:45-11:00 kemiaa... Sain ne läksytkin tehtyä, eka kerta varmaan tänä vuonna! Ja musta tuntuu että oon taas päässyt kärryille asioista, se on kiva tunne. :)


Tahdon värjätä hiukset... En vaan tiedä millaisiksi. Ja sekin maksaa. -.- Pitää nyt miettiä ja koittaa keksiä mikä väri olisi kiva ja sitten ehkä voisi toteuttaakin sen.


Mutta nyt good bye. :)

Ei kommentteja: