perjantai 12. helmikuuta 2010

äikän tekstitaito

Tänään oli äikän tekstitaidon koe... Huu, oli aika vaikea mutta nyt se on ohi. Toivon että meni edes kohtalaisesti, en osaa yhtään ennustaa. .____. Oon kuitenkin ilonen että nyt on hyvä vaihe. Jaksoin tehdä parhaani ja keskityin kunnolla, en ainakaan voi sanoa myöhemmin että olisin pystynyt parempaan. :) Maanantaina sitten aikaisin aamulla enkun kuunteluun.

Oli kyllä hauskaa kun piti tussilla värittää Pepsi Max -pullon korkista se teksti pois. Etiketin olin irrottanut jo ennen lähtöä. Jotenkin vaan niin huvittavaa, kun kaikki tekstit lyijykynästäkin pitää teipata piiloon :DD

Eilen tuli vähän tuhlattua rahaa... Meni melkein 109 euroa. Harvoin menee noin paljon, kun harvoin edes on noin paljon rahaa! Mutta nyt oli ja löysin sitä paitsi paljon kaikkea: 2 farkkuleggingsit, 3 sukat, vähän alusvaatteita, korvikset, sormuksen, hupparin, laukun, 2 sukkikset + kynsiviiloja ja hiustensuoristusainetta kun edellinen on jo lopussa, siis sellasta joka suojelee hiuksia... Joo. Kamalasti nyt on kaupoissa kaikkea ihanaa, olin ihan kun punahilkka metsässä, liikaa kaikkea. Vaaleanpunaista ja keltaista, tykkään niistä yhdessä, ja niitä värejä on nyt paljon. Tahtoisin sen väriset helmet... Mutta ne on niin kalliita uutena että aion ostaa kyllä vasta sitten, kun löydän ihan täydelliset.

Pitää varmaan nyt viikonloppuna lukea paljon englanniksi ja kuunnella vain englanninkielistä musiikkia... Paljon englantia. Pitää kerrata sanoastoakin vielä.

Tahtoisin tehdä jotain kivaaaaaa. Mitähän keksisi... No joo. Ehkä vaan vien koiran yhdeksältä ulos ja sitten nukkumaan.

edit 20:30// Huomennnnnnaaaaa kangaskauppaan. Penkkarit on jo torstaina! Onneksi on google, löysin jonkinlaiset ohjeet ja kaavat. 8) En kerro mitä teen, näytän sitten kuvia kun(/jos) saan sen valmiiksi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Laitappa kuvaa noista ostoksistas! ;) Ja odottelen innolla mitä teet penkkareihin... :P