keskiviikko 3. helmikuuta 2010

preli tänään, preli huomenna

Huh matikan preli on ohi, ja se meni ihan hyvin. Ainakin jäi se fiilis. Sain ekan 3 tunnin aikana 9 tehtävää 10:stä valmiiksi, olin silti melkein kahteen asti siellä, yksi tehtävä oli liian vaativa mulle ja en jaksanut enää oikein ajatella mitään. :P Ihmettelen kyllä - tuntui ettei voinut ajatella mitään, päässä vaan soi Chisun Yksinäisen keijun tarina (ihana, mutta 5 tuntia kun soi päässä niin rasittaa) ja kuitenkin sain ne tehtävät yllättävän helposti tehtyä. Muistin kaikkea tarpeellista, mitä en eilen vielä muistanut. Oudointa on ehkä se että pystyin keskittymään niin hyvin varsinkin ne ekat 3 tuntia. Harvinaista! Tuntuu että se meni ihan hyvin, mutta sen näkee sitten perjantaina kun saadaan ne takaisin, ehkä se menikin tosi huonosti? Toivon ettei tule sitä pettymystä. Ei olisi kiva kun nyt tuntuu että se meni ihan hyvin.

Nyt oon lähinnä tehnyt enkun tehtäviä tietsikalla CD:ltä, tää on tosi kiva, paljon kivempaa kuin kirjasta lukeminen. Ja oppii myös sanoja. Huomenna on siis enkun preli, se ei kuitenkaan kamalasti stressaa. Kielioppi on hallussa aika hyvin, prepositiot kyllä on välillä vähän hakusessa mutta ei niin pahasti, pitää silti niitäkin vielä vähän kerrata ennen huomista. Lähinnä koitan oppia jotain käytännöllisiä sanoja ainetta varten.

Kävin lenkilläkin tuossa puoli seitsemän aikaan, tuli yhtäkkiä sellanen olo että PAKKO päästä juoksemaan. Ja olikin kyllä pitkästä aikaa energinen olo. Jaksoi juosta, rakastan sitä kun voi vaan juosta, juosta ja tuntuu ettei haluaisi pysähtyä koskaan. Loppupuolella kyllä alkoi vähän väsyttää, että ei se ikuisesti pysy. Ja oli pimeää. Mutta hyvä fiilis jäi. Ja vannon että syön jatkossakin paremmin, koska tahdon samanlaisia lenkkejä!

Mutta jatkanpa nyt siihen enkun preliin harjoittelua.

1 kommentti:

Taru kirjoitti...

Hienoo, et taas aurinko paistaa risukasaanki. Vaikka ainaki täällä on lähinnä tullu lunta sen auringonpaisteen sijasta. Ja sama vika noiden prelien kanssa: yks tänään, toinen huomenna.. :/ Onnee vaa niihin, vaikka eihä sitä tässä vaiheessa enää tarvita, ku osataan kaikki etu- ja takaperin. :'D