lauantai 6. helmikuuta 2010

peruslauantai

Heeelooou. Tänään oon nukkunut (of course), käynyt kahdella kirppiksellä, värjännyt äidin hiukset ja syönyt kamalasti. (Perus...) Nyt on vaan niin että haluun hyväksyä itseni just tälläsenä. Nyt kun ajattelen niin en ole tänään edes ajatellut että pitäisi oksentaa, vaikka oliskin ollut silleen täysi olo.

Otin muuten vähän selvää noista kirjotuksista. Äikän tekstitaidon koe on perjantaina. Oh shit... Ei millään jaksaisi sitä vielä, ääää-ääääääh. Pitää nyt alkaa kerrata käsitteitä ja huoh. Ei kiinnostaisi. Plaa. Reilu viikon päästä maanantaina on enkun yo-kuuntelu, ei niin paha. (Silti, olispa se helppo...) Loput on sitten vasta maaliskuussa, ei tarvitse vielä huolehtia.

Heroes jatkuu tänään jee. :) Aaaaa, hassua miten voi olla näin mukava olo, vaikka oon vaan kotona. Ollut melkein koko päivän. Kuuntelen Ke$haa ja kohta meen koiran kanssa iltalenkille. Vielä puoli tuntia. :P

Ai niin niistä kirppiksistä.
Löysin tolle hamsterille matkaboksin 8 eurolla. :) En ensin meinannut ottaa sitä mutta sitten aloin ajatella. Se on tarpeeksi iso ja hyväkuntoinen ja uutena ne maksaa paljonpaljonpaljon, moninkertaisesti enemmän. Ne on niin kalliita ettei niitä viitsi uutena edes ostaa. Ja Viljamilla ei ole vielä matkaboksia ollenkaan, pelkästään sellanen pieni itse muokattu loota. Nyt sillä on hieno ja tilava boksi. :D Sitten jos pitää mennä eläinlääkäriin niin mahtuu mökkikin sinne.

Löysin myös paidan, 3€. Laitan siitä ehkä kuvan myöhemmin, en nyt jaksa ottaa ja sitä paitsi se vaatii alle toisen paidan eikä täällä kotona ole mitään siihen sopivaa. Niin osastolla sitten.

Voisin silti laittaa kuvan tästä tukasta. Aika tiuhaan on nyt tullut värjättyä sitä, pitää vähän pitää väliä, ettei mene kamalan huonokuntoisiksi. Ne on muutenkin niin ohuet. Ja koitan nyt kasvattaa niitä, tahdon pitkät hiukset takaisin. Ikävä hiuksia. :(

Whee. Pirteä olo. Tää kone on kuuma, kun se on mun sylissä. Kuuuuuuma! Kohta onneksi ulos, koira pelastaa mut.

Voisin ehkä selvittää niitä tanssimahdollisuuksia. I want!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisihan sitä tännekin vastata eikä häjysti vain sun kommenttiin mun blogissa. Niin siis lyhyt matikka sullakin? Että jos onkin pitkä matikka niin sittenhän se voi olla 52 pistettä. :)

Mullakin oli kauan penkkaripuku iso kysymysmerkki. :/

Ihanan väriset hiukset! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aina ei tarvitse osata sanoa mitään. Riittää että on olemassa.
Ja toisaalta onneksi nän, tai ei edes toisaalta..
Soita vain <3

Anonyymi kirjoitti...

näin*