keskiviikko 10. helmikuuta 2010

balanced

Tasapainoinen ja hyvä olo. Rauhallinen, ihana, tyytyväinen.

Raahauduin salille koulun jälkeen, kassatäti laskutti multa lastenlipun hinnan vaikka sanoin että "aikuinen". :D Ei varmaan kuullut ja teki sitten omat päätelmät ulkonäön perusteella, haha... Kivaa. Ja oli kivaa, vaikka ensin hätäännyin vähän kun siellä oli vaan isoja miehiä, tuntui etten sovi sinne yhtään. Se meni kuitenkin ohi, kun tutustuin laitteisiin ja tuli sinne myöhemmin muutama nainenkin. Ja yhtäkkiä kello oli jo 16:30, kun luulin ettei se olisi vielä neljääkään. .___.

Mulle on oikeasti hyväksi että liikun ja teen jotain, koska silloin voin myös syödä hyvin ilman syyllisyydentunnetta. Ajattelen järjellä, koska ei ne lihakset tyhjästä tule.

Meidän fysiikan opettaja on (btw) oikeasti maailman paras. Harva osaa tehdä tunneista mielenkiintoisia ja sellaisia, että aika menee äkkiä ja tuntuu melkein tylsältä kun tunti loppuu. Huomenna mulla on hammaslääkäri ja se menee fyssantunnin päälle ja mua harmittaa. o____O Miksei muidenkin aineiden opet voisi olla sellaisia, olisin varmaan kympin oppilas.

En jaksa olla nyt koneella, meen pois. :P

Ei kommentteja: