perjantai 19. helmikuuta 2010

tired

Löysin vielä kivemman ulkoasun, tää on yksinkertasempi vaikkei kyllä niin söpö, mutta tykkään tästä vaan tosi paljon. Ja tää on yksinkertasempi. (vaihdan värejä myöhemmin vielä)

Eilen oli tosi vaihtelevat fiilikset. Aamu ja aamupäivä/päivä oli kivoja, penkkarit oli ja meni ja oli ihan kivaa vaikka siellä rekassa tulikin oikeasti KYLMÄ. Varpaat ja sormet jäätyi, ei muuten. Vaikka mulla oli sukkien päällä villasukat ja kahdet lapasetkin päällekäin, niin ei auttanut ei. Mulla oli reilu 2,5 kiloa karkkia mutta silti ne loppui kesken, se oli vähän tylsää. :/ Oli tosi hauskaa heittää karkkia pikkulapsille, ne oli niin riemuissaan...

Myöhemmin ahdistus tuli taaaaaas. Varsinkin kun äiti soitti raha-asioista, tuli kamalan huono omatunto siitä kun viikko sitten ostelin kaikenlaista, ei oikeasti olisi pitänyt... En tiedä miksi mutta sitten ahdistus vaan kasaantui ja taas tuli sellanen olo etten vaan kestä yhtään. Kun kävelin sillalla säikähdin melkein miten paljon teki mieli hypätä siitä, se olisi niin helppo tapa päästä pois. Luminen maa siellä alhaalla näytti niin kutsuvalta, kiipeäisin vain reunan yli ja sitten menisi hetki ja pääsisin pois. Ei se vaan ole niin yksinkertaista, en tahdo tehdä sitä äidille ja sitä paitsi tiedän ettei pidä mennä ahdistuksen tuomien ajatusten mukaan, koska ne kuitenkin menee taas ohi joskus.

Enkä edes ole uskaltanut käydä vaa'alla yli viikkoon, en tahdo tietää paljonko se luku on taas noussut. Toisaalta ahdistaa hirveästi kun en tiedä. En vaan jaksa olla nyt syömättä enkä oikein jaksa liikkuakaan, tosi luuseri olo senkin takia. Enkä jaksa lukea yo-kirjotuksiinkaan. En tee mitään, miten voi olla näin laiska ihminen?

Oon vielä osastolla, lähden jonkin ajan päästä kotiin, ei yhtään jaksaisi sitäkään. Rasittavaa kun on kaiken maailman keskustelut vielä edessä... Ei huvita, ei vaan huvita puhua.

Mutta joo jos vaikka koittaisin löytää kaapista jotain päällepantavaa...

Ei kommentteja: