tiistai 13. huhtikuuta 2010

Ahdistus on helpottanut, tällä hetkellä on ihan hyvä olo. Puhuin Kristan kanssa puhelimessa ennen salkkareita ja sitten myöhemmin vielä tunnin. En tiedä mikä siinä oli se mikä jotenkin vapautti mut, ehkä olin terveen järkipuheen vajeessa? :D Vaikka kävin kyllä psykalla tänään aamulla. Hmm. Pitää varmaan ottaa Krista psykologin tilalle.
Kiitos kun oot niin ihana ♥ Oikea enkeli.

Päivä meni nyt niin että laskin kyllä kalorit mutta en käynyt lenkillä. Ja kalorit jäi kyllä puoleen siitä mitä pitäisi mutta päätös on nyt se, että en enää laske niitä taas jatkossa ja koitan opetella syömään terveellisesti... Ja herkkuja myös kohtuudella, että niistä voi oikeesti nauttia. Tiiän kyllä tosi hyvin miten ja minkä verran mun pitäis syödä mutta toteutus on vaikeempi. Mulla se menee niin usein siihen että joko syön 300-800kcal/päivä tai sitten syön ihan mitä sattuu, suklaata ja mitä tahansa tekee mieli.

Ihana päivänpiristys muuten oli kun tulin koulusta ja näin oravan :D Se kipitti puuhun ja 'naksutteli' hauskasti, matkin sitä ja se vastasi taas... Näytti kylläkin siltä että halus mun lähtevän ja heti. Vähän aggressiivinen tai jotain. :D Otin siitä kuviakin, aika huonoja kyllä koska piti zoomata niin paljon ja sitten vielä rajasin ne koneella. Yritin liittää niitä tähän mutta tää jumittaa niin kovasti nyt ettei onnistu. Huomenna sitten.

Unohdin sillon aiemmin sanoa että kävin siellä opolla. Vaihdoin kemian keramiikkaan ja ruotsin jätin pois... Ja otin biologia 5 -kurssin. :D Se vaikutti ainakin ihan mielenkiintoselta ja on ihan hyödyllinen kun kirjotan terveystiedon syksyllä.

Nyt nukkumaan...

Ei kommentteja: