torstai 22. huhtikuuta 2010

-

Kelvoton: Voi, et oo nähny mua nyt viime aikoina. :( (ainakin oletan näin...) Kun en ole laiha. Kiitos kuitenkin tsempistä!

.......................................................

Nyt on jo ihan siedettävä olo. Laitoin mekon päälle niin ei tarvii katella löllöreisiä, vähän helpompi olla sen osalta. Silti tuntuu vieläkin että pitää saada nää kilot pois, mutta en kuitenkaan ala laskemaan mitään kaloreita, vaikka tuntuu että pitäisi. En vaan jaksa sitä kun sitten en osaa ajatella ruuasta muuta kuin että paljonko siinä on kaloreita.

Kävin eilen muuten kävelyllä eli ei tullut vietettyä koko päivää sisällä. Ajattelinkin että voisin alkaa harrastaa tota kävelyä vähän enemmän, parempi kai sekin on kuin sisällä istuminen. Voisi ehkä salillekin raahautua mutta saa nyt nähdä että millon se ihme tapahtuu.

Tuolla sataa lunta? Takatalvi jihuu. Tulis mieluummin se kesä. :(

Kirjotan varmaan illalla enempi kun nyt ei oikeestaan oo mitään asiaa... Ahistaa vieläkin, ei silti niin paljon kuin eilen. Nyt on vaan perusahistus + läskiahistus ja itseinho, ja sitten vielä olen-säälittävä-kun-en-pääse-tästä-koskaan-yli -ahistus. Mutta kai tää kuuluu asiaan.

Ei kommentteja: