tiistai 27. huhtikuuta 2010

joo ei

En saanut itteäni aamulla lähtemään sinne kouluun. :S Kauheen huono omatunto oli sitten kun nousin, keitin teetä ja tulin koneelle. Sellanen ahistus ettei pystynyt syömäänkään mitään, ennen kuin vasta päivällisellä. Mutta siis biologia ja kuvis jäi väliin, mutta sain kasattua itteni sen verran että menin fysiikan ja keramiikan tunneille. Fysiikassa olin taas ihan pihalla, tuijottelin vaan sitä taulua ja kuuntelin mitä opettaja puhui, mutta monta juttua meni ihan ohi.

VOOOOUUU hei, muistin just että 4. jakson numerot on tullu wilmaan ja menin kattoon ne: kemia 9 ja fysiikka 8! No ton fysiikan tiesinkin, kun sain sen kokeen tänään takasin ja se oli 8. Mutta toi kemia oli vähän yllätys. (en oo vielä hakenut sitä koetta) Näyttää kuitenkin kivalta nyt toi kemian rivi 9, 9, 9. Onneks mulla ei oo enää kemiaa niin en voi pilata sitä. Fysiikka sen sijaan menee varmaan tässä jaksossa aika huonosti kun en tajua mitään... Kun ei ole edes sitä kirjaa vielä. Ei oo rahaa. Ens viikolla kuitenkin kun tulee rahaa niin "pääsen" ostamaan sen, ja sitten pitää vaan olla reipas oppilas ja lukea niitä asioita ja tehdä tehtäviä, niin voin saada tästäkin kurssista kasin. Ehkä.

Ahdistaa toi tuleva vappu. Kun samaan aikaan en haluais syödä yhtään mitään enkä nähdä ketään, edes niitä sukulaisia... Ja kuitenkin haluan ihan hirveesti, koska ne on niin huipputyyppejä ja mummo tekee niin hyvää ruokaa yms yms yms. (ollaan siis menossa mummolle) Ehkä se onkin se ongelma kun päässä on ne kaks ääntä jotka huutaa yhteen ääneen, kun tulee niitä tilanteita että syönkö vai enkö syö, liikaa houkutuksia. Voi kun olisin laiha, 10 kg kevyempi ja olis varaa lihoa. Vaikka varmaankin jos olisin 10 kg kevyempi niin menis sen verran huonosti, että olisin vieläkin onnettomampi...

Kaipa tästäkin kohta taas päästään yli. Paras olisi.

2 kommenttia:

M I I S I L I I S I kirjoitti...

Eikö sitä fyssan kirjaa lötys kirjastosta?:) Koska eihän niitä koulukirjoja tarvii aina ostaa.

Kiva blogi sulla, käyn aina välillä lukemassa:)!

Catarina kirjoitti...

Minuakin tuo vappu hermostuttaa jo etukäteen, ihan samat fiilikset, että söiskö vai ei...
Toivottavasti ajatukset vähän selkiintyy ennen viikonloppua :)

Voimia sinulle! :)